2018. január 22. hétfő
Vince, Artúr
Holnap: Rajmund, Emerencia, Zelma napja lesz

Városnéző kisvonat

Gumikerekes városnéző kisvonat

A megjelenésében is attraktív, idegenforgalmi látványosságnak is számító városnéző kisvonatot Dabas Város Önkormányzata 2009 március 15-én helyezte üzembe, mely vonzza a kikapcsolódásra, pihenésre és ismeretszerzésre vágyókat.

A városi emberek és az ide látogatók közelebbről ismerhetik meg a város szépségeit és nevezetességeit.

Ez a kisvonat egy mozdonyból és 2 kocsiból áll. 56 utas szállítására alkalmas. Kihangosítással rendelkezik, ezáltal ideális idegenvezetésre, zenés felvonulásokra. Az ablakokra felhelyezett zárófólia (plexi üveg) hűvösebb, esős, szeles időben is lehetővé teszi a zavartalan utazást. A kisvonat időszakosan közlekedik március 15- és szeptember 15 között. A városi kisvonat megrendelések és bérlések alkalmával, a megrendelt program alapján közlekedik. Különféle célokra vehető igénybe, mint például: esküvőre, iskolai, céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, ballagásokra, fesztiválokra, családi programokra városnézésre stb.


Bérlések alkalmával a bérleti díj: 7.875,-Ft+Áfa/óra (br. 10.000,-Ft)

A bérlés időtartamának meghatározásához a jármű garázsból való kiállásától, a garázsba történő visszaérkezéséig eltelt időt kell figyelembe venni. A viteldíjak az ÁFÁ-t és az utasbiztosítást tartalmazzák.

Megrendelhető a +36 20 370 7803-as telefonszámon.

Az Önkormányzat által szervezett rendezvények és Nemzeti ünnepek esetén a használat ingyenes.

A jármű menetrendjének változtatási jogát fenntartjuk.
További információ: +36 20 370 7803

Dabas Város Önkormányzati Rendelete a gumikerekes kisvonat  működéséről és térítési díjairól: 18/2009. (III.26.) számú rendelet


Dabas Város Polgármesteri Hivatala

kisvonat01

Kattintson a képre a nagyításhoz.

Nagyítás

 

kisvonat02

Kattintson a képre a nagyításhoz.

Nagyítás

 

kisvonat03

Kattintson a képre a nagyításhoz.

Nagyítás

 

Search