A Fekete család 2004-ben fogott bele vállalkozása kiépítéséhez. Ebben az időszakban a város gyóni részén nem volt cukrászda. A Fekete úr korábban pékként dolgozott, fia ekkor szerzett cukrász végzettséget. Ezért is döntöttek úgy, hogy belefognak a cukrásztermelő építésébe. A jelentős munka 80%-át családi összefogással végezték. Megtanultak gipszkartonozni, csempézni, festeni és a kemény munka meghozta a gyümölcsét.
Elkészült az üzem, amit 2006 decemberében nyitottak meg Giovanni Cukrászat néven.
A kezdeti időszakban a cukrászda a családot nem tudta még teljesen eltartani, ezért párhuzamosan dolgoztak két munkahelyen. Körülbelül két év telt el mire eljutottak odáig, hogy teljes munkaidőben tudjanak mindannyian a cukrászda életében részt venni. Ehhez az is hozzájárult, hogy Hernádon is nyitottunk egy üzletet.
Nyitáskor elhatározták, hogy két elvet követnek:
- mindig csak a saját termékeikre összpontosítanak, olyan minőséget előállítva, amit ők is szívesen elfogyasztanak
- mindig arra törekszenek, hogy a vevő elégedett legyen, szívesen menjen legközelebb is hozzájuk
Nagyon sok saját ötlet alapján elkészített süteményük van és próbálnak a mindenkori körülményekhez képest alacsony áron dolgozni, amit a vevők meg is hálálnak.
Mára eljutottak oda, hogy több helyre is szállítanak süteményt. Ami azt eredményezi, hogy több embernek is tudtunk munkát biztosítani.
Hálásak minden vásárlónknak, hiszen megerősíti őket abban, hogy jó elvet követnek. Mert az a tapasztalatuk, hogy csak a megelégedett vevő, hoz egy másikat.
A díjhoz szívből gratulálunk!