STEEL-TRANSZ Kft.

Nyomtatás

 

 Ügyvezető:  Suhajda Tamás iparipark 018
 Cím:   2371 DABAS, Kandó K. u. 4.
Telefon:   06-29-564-084
 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 Honlap:  www.steeltransz.hu
   
   
 Tevékenység besorolása: Közúti áruszállítás


Társaságunk acél áruk kis és nagykereskedelmével, illetve gyártásával foglalkozik.
Cégünknél a minőség és megbízhatóság alapvető fontosságú, ezért saját gyártású termékeinket korszerű anyagvizsgáló laborban vizsgáljuk.
Általunk gyártott termékek: Bordástekercsek, Simaszálak, Bordásszálak, illetve Acélhálók!
Célunk, hogy valamennyi kedves megrendelőnk bizalmát megszerezzük, megtartjuk és elvárásaiknak megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk.
Acéltermékeink a dabasi Ipari Parkban  2.700 m2 -es, zárt korszerű darupályával rendszerrel felszerelt csarnokban, illetve egy 7.000 m2-es nyitott bakdarukkal, hídmérlegekkel elátott nyitott területen raktározzuk. Vevőink pontos kiszolgálása érdekében a kapu kijáratánál ellenőrző hídmérleget biztosítunk. Folyamatosan a vevői igényeknek megfelelő szinten tartuk raktárkészleteinket, hogy partnereinket a lehető legrugalmassabban tudjuk kiszolgálni.
Irodánk Dabason található, ahol telefonon és személyesen várjuk új és meglévő vásárlóinkat. Termékeinket az egész ország területén és külföldön is értékesítjük.
Értékesítés szempontjából is kihasználjuk területi adottságainkat, mivel az ország közepén van a raktárunk.  A vevői igényeknek megfelelően az egyik legfontosabb alvállalkozónk a Ferro-Sped 2000 Kft. (http://www.ferrosped.hu) akinek segítségével gyorsan és pontosan szállítjuk az acéltermékeket a megadott szállítási címre.

Print Friendly, PDF & Email